ADC’s visie is gebaseerd op het feit dat kinderen het beste gedijen in een liefdevolle, positieve en zorgzame omgeving. Vele jeugdlessen in vrijwel iedere dansstijl worden wekelijks aangeboden op 2 locaties: Centrum en IJburg. Plezier in de lessen staat uiteraard bovenaan daarnaast streven wij naar het hoogste niveau wat betreft lesinhoud/ pedagogiek.

Iedere docent is gediplomeerd en heeft zijn eigen unieke stijl van lesgeven. Hierdoor kunnen kinderen bij ons vrijwel altijd een docent vinden waarbij ze zich prettig voelen wat de dansontwikkeling ten goede komt. Wij zijn geen opleiding maar zien we dat een kind talent heeft, dan kunnen wij de weg naar een vooropleiding begeleiden.

De vorderingen van uw kind kunt u volgen tijdens de openbare lessen die twee keer per seizoen (voor de kerst- en zomervakantie) plaatsvinden in de studio onder de reguliere lestijd. Kinderen kunnen bij ons altijd een proefles volgen (indien plek beschikbaar); aanmelden voor de proefles is essentieel en kan via de link hieronder. Na ontvangst van de aanmelding is uw kind van harte welkom in de les.

HANDIG:

Jeugd Aanmelden

ALGEMENE-VOORWAARDEN-JEUGD 2022-2023

We hopen u gauw in een van onze locaties te mogen verwelkomen en wensen de kinderen dan heel veel dansplezier toe!

Marie José Swart, Saskia de Badts & Sanne Selbeck

Geef een reactie