ALGEMENE INFORMATIE:

Amsterdam Dance Centre heeft een divers en continu aanbod van danslessen voor volwassenen en kinderen, voor professionals en amateurdansers. Alle lessen van het ADC zijn los te volgen (m.u.v. de kinderlessen). Vooraf aanmelden is niet nodig

ADC is het gehele jaar geopend muv 1e paasdag, 1e en 2e kerstdag, 31 december en 1 januari), 7 dagen per week kan er gedanst worden! Op elk moment van het jaar kan je instromen, want ADC werkt niet met een seizoen- of cursusjaar. (m.u.v. de kinderlessen) Van september t/m juni is er een vast lesaanbod, met een horizontale programmering. In de zomermaanden juli en augustus biedt het ADC de grootste dansstage van Europa, met een wekelijks wisselend lesaanbod van nationale en internationale gastdocenten.

WERKWIJZE:

Alle lessen voor volwassenen zijn los te volgen, d.w.z. je betaalt alleen voor de les die je wilt volgen. Jij bepaalt zelf op welke tijd, welke les, van welke docent en op welk niveau je les wilt nemen.

Heb je na het bekijken van het rooster een les (of meerdere) uitgezocht, kom dan de eerste keer ruim voor aanvang van de les naar onze studio. Je komt binnen in onze foyer waar je je meldt aan de balie. Hier wordt je wegwijs gemaakt in het pand en kan je je inschrijven voor de les die je uitgezocht hebt.

Mocht je liever eerst een paar lessen bekijken om je keus te maken, dan kan dat natuurlijk ook. Je kan vanuit onze foyer de studio in kijken. Meld je dan ook eerst even bij de inschrijfbalie, de baliemedewerker kan je altijd wat toelichting geven bij de lessen.

Wij werken veelal met internationale docenten en daarom worden vele lessen in het engels gegeven.

Er worden verschillende stijlen (modern, klassiek, hip-hop etc.) gegeven op verschillende niveaus